Podravka Romania – sedinta foto

sedinta foto echipa

Podravka Romania – sedinta foto

A face parte dintr-o echipa buna este unul dintre lucrurile pe care ni le dorim foarte mult atunci cand vine vorba despre locul de munca. Cel mai mult timp il petrecem la munca. Deci mediul in care traim ne influenteaza foarte mult. Daca echipa este unita, cu dorinta de crestere si eficienta in activitate, avem sanse foarte mari sa fim bucurosi atunci cand mergem la munca.

Podravka Romania ” Consideram ca increderea clientilor nostri reprezinta cel mai mare succes al nostru. Construim aceasta incredere de zeci de ani. Datorita ei am devenit brandul alimentar de top din regiunea Adriatica. Produsele noastre sunt de inalta calitate, sunt practice si sigure. Utilizand avantajele de la nivel global si local, acestea sunt adaptate bucatariilor nationale, punand pret pe caracteristicile gustului local.”

„Cheia succesului nostru sunt angajatii profesionisti, creativi si de incredere. Ei sunt gata sa contribuie in orice moment la bunastarea companiei si sa investeasca eforturi si timp suplimentar pentru a obtine rezultate peste medie.”

Produsele Podravka sunt o combinatie unica de traditie, ce recunoaste si respecta aromele locale si regionale si modern, care urmeaza tendintele si realizarile tehnologice.

A face parte din echipa Podravka Romania poate fi o alegere benefica pentru tine.

Photos: Gabriella Photography

No Comments

Post A Comment